BOVAG Privacy Game leert uw personeel in twee uur alles over AVG

Laatste update 03 juli 2018 Leestijd: 3 min

Hoe zorgt u dat uw medewerkers veilig omgaan met persoonsgegevens? Met de BOVAG Privacy Game leert uw personeel spelenderwijs alles wat ze moeten weten over AVG. Bijvoorbeeld hoe ze moeten handelen in lastige situaties, bij phishing of een datalek. Als werkgever toont u met de game aan dat uw medewerkers voldoende basiskennis hebben over hoe om te gaan met privacygevoelige gegevens.

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Hierdoor krijgen personen, zoals uw klanten, meer mogelijkheden om de gegevens die u van hen opslaat in te zien of te wijzigen. Met de BOVAG Privacy Game leren uw werknemers op een laagdrempelige manier hoe zij moeten omgaan met privacygevoelige informatie en hoe ze moeten handelen wanneer zich een lastige situatie (phishing mail, datalek) voordoet. Uw medewerker kan de game in een zelfgekozen tempo doorlopen, de applicatie onthoudt waar de bezoeker de keer daarvoor gebleven is. De game beloont goede antwoorden, waardoor het leuk en competitief is om de vragen goed in te vullen.

Aanmelden

Meedoen is eenvoudig. Ga naar de BOVAG Ledenwinkel, log in en u komt op de website terecht waar u de licentie(s) kunt kopen. Na betaling en digitaal het ondertekenen van de overeenkomst, ontvangt u een e-mail met de vouchercode en kunt u of uw werknemer direct met de game beginnen.

Vijf voordelen van de game:

  1. Medewerkers krijgen op een laagdrempelige manier en spelenderwijs basiskennis over AVG. Ze leren hoe ze veilig omgaan met persoonsgegevens en wat ze moeten doen in lastige situaties.
  2. Medewerkers kunnen de game op een computer of hun eigen telefoon spelen, op een zelfgekozen moment en in een zelfgekozen tempo.
  3. In het dashboard ziet u als werkgever hoe ver uw medewerkers zijn met de game en welk niveau ze hebben.
  4. U toont aan dat u uw werknemers voldoende heeft geïnformeerd over de privacywet.
  5. Het gebruik van de game voor twaalf maanden kost slechts € 7,50 per medewerker.


Lees meer over de BOVAG Privacy Game

Lees veelgestelde vragen van werkgevers en werknemers

Meer weten over hoe u uw onderneming klaarmaakt voor deze nieuwe privacywet? Ga dan naar mijn.bovag.nl/privacy.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring