ALV Revisie gemist? Dit waren de belangrijkste punten

Laatste update 26 juli 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Revisiebedrijven organiseerde op donderdag 28 juni de jaarvergadering samen met de VIV. De ALV werd gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan Pon Power Papendrecht en een dinerbuffet bij de stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht. Hieronder leest u de belangrijkste onderwerpen die zijn besproken tijdens de ALV.

  • Wijziging bestuursmodel: BOVAG Revisiebedrijven krijgt een nieuw bestuursmodel, waarbij veel meer met ledenwerkgroepen van leden wordt gewerkt, die dossiers gaan oppakken. > Lees meer
  • Bovemij-verzekeringen: de verzekeringspolissen zijn gewijzigd per 1 januari 2018. De dekking van vaartuigen is eruit gehaald. Met Bovemij is afgesproken dat voor alle revisieleden die voor 1 januari 2018 een polis hebben afgesloten, vaartuigen wel gedekt blijven. De buitendienst van Bovemij bezoekt op korte termijn alle revisieleden met een Bovemij-verzekering om te inventariseren of de verzekeringen goed aansluiten op de praktijk.
  • Onderwijs: BOVAG, OOMT en Innovam onderzoeken wat zij kunnen doen om ondernemers te helpen bij de talentontwikkeling van hun medewerkers. OOMT is een pilot met BOVAG-revisieleden gestart om te onderzoeken hoe het opleidingslandschap van de kleinere deelbranches zoals revisiebedrijven eruit moet zien. Daaruit blijkt dat de branche heel divers is. Zij hebben daarom meer bedrijven aan de pilot toegevoegd.
  • Afscheid Thom de Boer: tijdens de ALV is afscheid genomen van Thom de Boer, die zes jaar in het bestuur heeft gezeten. Thom is hartelijk bedankt voor zijn inzet.

Foto-impressie jaarvergadering BOVAG Revisiebedrijven & VIV

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring