Draagvlak voor nieuw bestuursmodel BOVAG Revisiebedrijven

Laatste update 26 juli 2018 Leestijd: 1 min

Revisieleden hebben positief gereageerd op de peiling van BOVAG, waarbij de mening van leden over het nieuwe bestuursmodel is opgehaald. Op de Algemene Ledenvergadering op 28 juni 2018 is dit nieuwe model gepresenteerd. Het houdt in dat de afdeling gaat werken met een kleiner bestuur en werkgroepen met leden die onderwerpen gaan oppakken. Aanleiding van de wijziging is dat er medio 2019 door het aflopen van bestuurstermijnen nog maar één bestuurder over is.

“Het is steeds lastiger om kandidaten te vinden die voor een langere tijd intensief willen meedraaien in het bestuur”, legt branchemanager Hannie Tak uit. Er is daarom een voorstel gedaan om het bestuur te verkleinen naar maximaal twee bestuurders en meer op dossierniveau te gaan werken met groepjes leden. Dat vergroot ook de ledenbetrokkenheid.

“Er is draagvlak van de leden, dat betekent dat we verder gaan met dit traject. In het najaar zal geworven worden voor een nieuwe afdelingsvoorzitter, omdat de bestuurstermijn van Jean-Paul Borsten afloopt.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring