Wijzigingen in applicatie digitale formulieren voor caravan- camper- en aanhangwagenbedrijven

Laatste update 12 januari 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft een aantal verbeteringen aangebracht in de digitale formulieren. In het formulierenoverzicht is in één opslag te zien of een formulier een concept of definitief is. Ook is een definitief formulier met een aantal muisclicks na te sturen aan de klant.

Wat is er anders?

Dig-Form-1.pngVerandering formulierenoverzicht

Het verrekijkertje wat aangaf dat een formulier definitief was en niet meer gewijzigd kon worden, is vervangen door een rondje met drie streepjes.  Het potloodje geeft nog steeds aan dat het formulier als concept is opgeslagen en dus aangepast kan worden.

Dig-form-2-b-(1).pngMenu bij definitief formulier

Als u op het rondje met de drie streepjes klikt, verschijnt één van onderstaande venstertjes. Het onderste venstertje verschijnt alleen bij onderhoudsformulieren als er een remmentestverslag is bijgevoegd. Deze venstertjes sluit u met het rode kruisje weer af.

Toezenden formulier via e-mail

Als u klikt op ‘Stuur mail’ dan verschijnt onderstaand venster. Het formulier wordt standaard verzonden naar het bij cliëntgegevens ingevoerde e-mailadres. In het scherm kunt u het e-mailadres indien nodig aanpassen. Na verzending van het formulier wordt dit venster automatisch afgesloten. Als u het formulier toch niet wilt verzenden, sluit u dit venster af met het zwarte kruisje.

Bijlagen bij formulier

Als u klikt op ‘Bekijk bijlagen’ dan verschijnt onderstaand venster. Hier kunt u het aan het formulier gekoppelde remmentestverslag inzien (indien van toepassing). Kies de variant die u wilt bekijken: -.gif /-.jpg /-.png. Met het zwarte kruisje sluit u het venster weer af.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring