Ruitschadeherstelbedrijf? Laat u bijpraten op 31 januari

Laatste update 19 januari 2018 Leestijd: 2 min

Benieuwd naar de plannen en speerpunten van BOVAG voor ruitschadeherstelbedrijven? Hoe het staat met de kwaliteitsnorm en certificering? En de erkenning van BOVAG-leden bij verzekeraars? Kom dan op 31 januari naar de informatiebijeenkomst in het BOVAGhuis in Bunnik.

Tijdens deze bijeenkomst praat BOVAG u als nieuw lid uitgebreid bij én we betrekken u ook  graag bij de verdere planvorming voor ruitschadeherstelbedrijven. Op de agenda staan praktische onderwerpen zoals de algemene voorwaarden, de kwaliteitsnorm en certificering en BOVAG-reclamemateriaal. Maar ook het afdelingsplan voor 2018-2019 wordt gepresenteerd. Sprekers zijn: Peter Niesink (algemeen directeur BOVAG), Frans Kragten (branchemanager BOVAG Schadeherstelbedrijven) en Toine Beljaars (voorzitter BOVAG Schadeherstelbedrijven).

Laagdrempelig

We beloven u een laagdrempelige en informele bijeenkomst, waarbij ook voldoende tijd en aandacht is voor interactie en netwerken. Reserveer 31 januari in uw agenda en meld u vandaag nog aan via onderstaande button. Partners en collega’s zijn uiteraard ook van harte welkom.

Praktische informatie

  • Wat: Informatiebijeenkomst Ruitschadeherstelbedrijven
  • Wanneer: woensdag 31 januari 2018
  • Waar: BOVAGhuis Bunnik
  • Voor wie: ruitschadeherstelbedrijven die lid zijn van BOVAG
  • Kosten: Gratis voor leden
  • Tijd: 14.30 uur tot 19.00 uur
Meer informatie en aanmelden

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring