Praktisch aan de slag met online marketing?

Laatste update 09 februari 2018 Leestijd: 3 min

Dat kan met het programma Denk vooruit. Denk digitaal van BOVAG, dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. Naast praktische trainingen en workshops vindt u hier interessante blogs, interviews met marketeers en onderzoeken die u kunnen helpen bij uw marketingplannen. Dinsdag 20 maart kunt u een nieuwe, inspirerende én praktische workshop met als thema ‘Hoe bereik ik mijn klant?’ bijwonen in het BOVAGhuis in Bunnik.

Lees meer over de workshop op 20 maart

Denk vooruit. Denk digitaal is in eerste instantie opgezet voor alle autoleden van BOVAG. Het afgelopen jaar bezochten meer dan zeshonderd ondernemers de Denk vooruit. Denk digitaal-workshops. Vanwege het grote succes is het programma nu ook uitgebreid naar alle BOVAG-ledengroepen, die de workshops kosteloos kunnen bijwonen.

Scan

Misschien bent u al een heel eind op de goede weg. Wilt u weten waar u staat in uw online marketing?
Doe dan de scan. In maximaal tien minuten weet u waar u met uw bedrijf staat en wat en volgende stap zou kunnen zijn.

Inspirerende én praktische workshops

Vier keer per jaar organiseert BOVAG de workshop Denk vooruit. Denk digitaal. Thema van de bijeenkomst van 20 maart a.s. is ‘Hoe bereik ik mijn klant?’ Voor de workshops nodigen we altijd één inspirerende spreker van een bekende organisatie of merk uit. Ditmaal zal Sophie van Beijma, directeur Marketing & E-commerce van BCC, een kijkje in de keuken geven. Hoe houdt BCC zich staande in het marketinggeweld van MediaMarkt en Coolblue? Welke positionering kiezen zij en welke marketing past daarbij? Naast deze keynote speaker hebben we ook twee praktische verhalen voor u in petto. Met de input van deze presentaties kunt u direct aan de slag in uw bedrijf.

Meer info over de workshop of aanmelden

Wat vindt u op www.denkvooruitdenkdigitaal.nl?

  • Relevante onderzoeken
  • E-learnings: In vijf minuten weten wat seo is, of hoe u aan de slag kunt met uw leadmanagement? Bekijk dan de e-learnings op Denk vooruit. Denk digitaal.
  • Trainingen en coachingstrajecten die u kunt volgen via Denk vooruit. Denk digitaal.
  • Blogs van (online) marketeers
  • De meestgebruikte begrippen in de (online) marketing uitgelegd
  • De scan die u kunt invullen om te zien waar uw bedrijf staat qua (online) marketing

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring