Muntstad-experts ontvangen certificaat

Laatste update 09 februari 2018 Leestijd: 2 min

Vier experts van Muntstand hebben een certificaat ontvangen, waardoor zij zich 100% expert mogen noemen. Per 1 februari 2018 is Muntstad deelnemer van het 100% onderhouden-kwaliteitslabel. In dat kader werd bij Muntstad per vestiging één 100% onderhouden-expert opgeleid.

Deze kersverse experts hebben de taak om te bepalen aan welke auto een 100% onderhouden-label wordt toegekend. Aan dat label kunnen autokopers een auto herkennen met een volledige onderhoudshistorie. Hasan Aydoğdu, occasionmanager, legt uit dat nagenoeg alle auto’s van Muntstad volledig onderhouden zijn en dus over het label beschikken.

Onderhoudshistorie heeft waarde

Mensen die op zoek zijn naar een gebruikte auto willen graag onverwachte reparatiekosten vermijden. Daarom zoeken ze het liefst een auto die alle voorgeschreven onderhoudsbeurten heeft gehad. Uit onderzoek blijkt ook dat zij zo’n volledig onderhouden auto best meer willen betalen. Logisch dus dat autobedrijven zoals Muntstad hun klanten van dienst zijn door een auto met een volledige onderhoudshistorie herkenbaar te maken met het 100% onderhouden-label. Het toekennen ervan gebeurt volgens strikte normen van de stichting die ook controles bij de aangesloten autobedrijven uitvoert.

Wat is 100% onderhouden?

De stichting 100% onderhouden zet zich in voor transparantie van gepleegd auto-onderhoud en wordt hierin gesteund door ANWB en BOVAG. Het kwaliteitslabel 100% onderhouden is voor deelnemers aan te vinken bij het adverteren van een auto en is qua opzet vergelijkbaar met het NAP-weblabel. Meer informatie is te vinden op www.100procentonderhouden.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring