Afmelden laadklep niet meer mogelijk via BMWT

Laatste update 02 februari 2018 Leestijd: 2 min

Het afmelden van laadkleppen verloopt vanaf 1 januari 2018 via het digitale systeem van Aboma. Vanaf dat moment is het vernieuwde BOVAG Laadklepkeurmerk in gebruik genomen. Door de samenwerking van BOVAG met Aboma kan nu de gehele keuring digitaal worden afgehandeld, inclusief het afmelden. Het systeem van BMWT is niet meer beschikbaar.

Vanaf 1 januari kunnen BOVAG-truckdealers gebruik maken van het BOVAG-laadklepkeurmerk nieuwe stijl. Voor deze vernieuwing is BOVAG de samenwerking aangegaan met de gerenommeerde keuringsinstantie Aboma, dat het label AMTeK heeft. Het keurmerk staat nu in de markt als ‘BOVAG powered by AMTeK’.

Vernieuwd laadklepkeurmerk

Het voordeel van het vernieuwde keurmerk is dat monteurs de gehele keuring digitaal kunnen afhandelen. Ook komen er tientallen extra modules beschikbaar. BOVAG-ondernemers hoeven niet langer met meerdere keurmerken te werken en de klant kan voor al zijn keuringen terecht bij één BOVAG-truckbedrijf.

Vragen

Meer over het laadklepkeurmerk vindt u op mijn.bovag.nl/laadklepkeurmerk en in het informatiepakket dat u in december heeft ontvangen. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan geen contact op met BMWT. U kunt terecht bij BOVAG Ledenadvies via (030) 659 53 00 of bij Aboma.

Lees meer op mijn.bovag.nl/laadklepkeurmerk

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring