Fietscongres: trendwatcher Deborah Nas over kansen voor de fietsretail

Laatste update 20 december 2018 Leestijd: 2 min

Investeren veel consumenten vandaag nog in een eigen fiets of auto; in de nabije toekomst kopen ze ‘mobiliteit’ in via zogenaamde platforms. Dat biedt uitdagingen, maar ook mogelijkheden voor fietsbedrijven. Ondernemer, professor en trendwatcher Deborah Nas vertelt u op het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven op 11 februari in Inn Style (Maarssen) alles over ontwikkelingen, geeft verhelderende inzichten en laat zien waar kansen voor de fietsretailer liggen.

Deborah Nas is in Nederland een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van innovatie in mobiliteit. Naast hoogleraar aan de TU Delft, heeft Nas een eigen innovatiebureau waarbij ze onder andere het MKB helpt om zichzelf opnieuw uit te vinden en succesvol te innoveren. Deborah Nas’ verhaal levert u een flinke dosis inspiratie op én concrete handvatten voor vernieuwing.

De kracht van het fietsbedrijf

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven draait om de kracht van het fietsbedrijf. Of zoals we dat in de branche ook wel zeggen: de vent in de tent. U en uw medewerkers! We geven u handvatten om de kracht van uw bedrijf nog beter te benutten, volg bijvoorbeeld praktische workshops over rendement en personeel of laat u inspireren door een van Nederlands grootste gastvrijheidsgoeroes. Het jaarcongres start op 11 februari om 14.15 uur (inloop vanaf 13.30 uur) bij Inn Style in Maarssen. Meld u vandaag nog aan!

Meer informatie & aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring