Auto’s plaatsen op viaBOVAG in 5 eenvoudige stappen

Laatste update 02 augustus 2018 Leestijd: 2 min

Wilt u ook dat duizenden potentiële autokopers uw occasions vinden op viaBOVAG.nl? In 5 eenvoudige stappen plaatst u auto’s op de gloednieuwe occasionwebsite.

  1. Nog geen deelnemer? Meld u dan aan via dit webformulier, of bel met het viaBOVAG-team op 020 - 549 39 50.
  2. Bent u al deelnemer maar staan uw occasions er nog niet op? Vraag zelf eenmalig een koppeling met viaBOVAG aan bij de leverancier van uw Voertuig Management Systeem (VMS). Dat kan eenvoudig door te bellen of een e-mail te sturen. Uw leverancier zorgt ervoor dat viaBOVAG.nl zichtbaar wordt in uw VMS. Vanaf dat moment kunt u uw advertenties plaatsen op viaBOVAG.nl.
  3. Via uw VMS plaatst u uw occasions op viaBOVAG.nl. Hierbij moet u wel op een aantal zaken letten. Op viaBOVAG.nl mogen alleen auto’s geadverteerd worden die voorzien zijn van BOVAG Garantie of minimaal een gelijkwaardige garantie zoals merkgarantie. Voertuigen zonder garantie worden door het systeem geweigerd. Ook dient u het aantal maanden garantie in te voeren (6, 12 of 24 maanden), anders worden de advertenties niet geplaatst.
  4. Op alle geadverteerde auto’s op viaBOVAG.nl biedt u twee weken BOVAG Omruilgarantie aan.
  5. De prijs die u voor de auto hanteert zijn all-in. Zo komt een autokoper niet voor verrassingen komt te staan bij u in de showroom. All-in op viaBOVAG.nl betekent dat de eventuele kosten die u rekent voor een BOVAG- of merkgarantie in de prijs verdisconteerd moeten zijn. Alle spelregels rond deelnemen aan viaBOVAG.nl vindt u op mijn.bovag.nl/viabovag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring