[gesponsord] Wij zijn Bovemij: we helpen u om uw bedrijf te beschermen en te laten groeien!

Laatste update 03 oktober 2017 Leestijd: 2 min

Namens Bovemij en RDC ontvangt het Autobedrijf van het Jaar een jaar lang gratis CaRe-Mail. Doeltreffend, proactief klanten kunnen benaderen: daarvoor zorgt CaRe-Mail. Door de klantendatabase van een garagemanagementsysteem interactief te maken op het gebied van communicatie, wordt iedere klant individueel benaderd op het juiste moment en op de meest efficiënte manier.

Wij zijn Bovemij: we helpen u om uw bedrijf te beschermen en te laten groeien!
Wij zijn de financiële dienstverlener van de mobiliteitsbranche. Het is onze missie om onze klanten te helpen succesvol te ondernemen. Zo bieden we u bedrijfsverzekeringen en preventietips aan, om uw bedrijf te beschermen tegen mogelijke risico’s. Daarnaast helpen we u om uw bedrijf te laten groeien. Bijvoorbeeld door uw klanten aan u te binden met onze consumentenverzekeringen en -financieringen. Of door het inzetten van uw voorraad voor private lease. En loopt u onverhoopt tegen juridische vraagstukken aan, dan bieden we rechtshulp.

Ook kunnen we u via RDC ondersteunen op het gebied van data-intelligentie diensten en oplossingen, zodat u flexibel en effectief kunt inspelen op de actuele behoeften van consumenten. CaRe-Mail, Proefrit Manager, en Mobi-Id zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Kortom: wij bieden altijd een passende oplossing!

Anders dan andere financieel dienstverleners die in de markt actief zijn, zijn én voelen we ons verbonden met de branche en onze klanten. We signaleren problemen en lossen die zo snel mogelijk op. Dit komt ook terug in onze kernwaarden, die de basis vormen voor alles wat we doen:

  • Persoonlijke aanpak (dichtbij, samen)
  • Kennis van zaken
  • Heldere oplossingen

Benieuwd hoe we u kunnen helpen om uw bedrijf te beschermen en te laten groeien? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (024) 751 21 31 of via e-mailadres info@bovemij.nl. We helpen u graag succesvol ondernemen. Bovemij. Samen vooruit!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring