Iveco Schouten en BOVAG maken indruk op Europese collega-truckdealers

Laatste update 22 september 2017 Leestijd: 2 min

Een CECRA-delegatie van internationale truckdealers die deze week op werkbezoek was bij Iveco Schouten en BOVAG, was sterk onder indruk van de activiteiten van beide organisaties.

De vooruitstrevende aanpak van Iveco Schouten om LNG als alternatieve brandstof in de truck- en transportmarkt te zetten, oogstte bewondering bij de Europese truckdealers. De focus op innovatief ondernemerschap in de mobiliteitsbranche en de politieke lobby die BOVAG voert voor goede randvoorwaarden, werden geprezen. De breedte van de activiteiten van BOVAG is uniek in Europa, evenals de stevige invloed op het politieke beleid. Aad Verkade, branchemanager BOVAG Truckdealers: “Dit bezoek maakte duidelijk dat BOVAG een voorbeeld is voor collega-brancheorganisaties. De aanwezige truckdealers en bestuursleden van Europese dealerverenigingen waren zichtbaar onder de indruk.”

Truck Dealership Field Visit

Het werkbezoek werd georganiseerd door CECRA, de Europese koepel voor automotive brancheorganisaties. Bij de truckdivisie van CECRA zijn 25 Europese brancheorganisaties aangesloten en 12 Europese dealerverenigingen. Om goed aangesloten te blijven bij de praktijk in de landen, nemen vertegenwoordigers van deze divisie met regelmaat deel aan de ‘Truck Dealership Field Visit’s’. Op 20 september was Nederland aan de beurt.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring