Kom naar de borrel op eerste dag Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Laatste update 25 september 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG Caravan- en Camperbedrijven nodigt alle (medewerkers van) leden en relaties die op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs staan uit voor een borrel op 11 oktober. Direct na afloop van de eerste dag zijn zij van harte welkom op het grote BOVAG-terras tussen hallen 11 en 12.

Onder het genot van een drankje en een hapje kan de balans van de allereerste beursdag met alle collega’s worden opgemaakt. BOVAG is dit jaar sponsor van het horecaterras tussen hal 11 en hal 12 en faciliteert de standhoudersborrel. Uw branchemanager Maarten Mastop is alle dagen aanwezig op de beurs, met het terras en de welbekende gele BOVAG-caravan als uitvalsbasis. BOVAG profileert op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs alle leden als dé experts op het gebied van onderhoud en reparatie.
 
De borrel op 11 oktober vanaf 17u00 -direct na sluiting van de beurs- is voor alle medewerkers van BOVAG-leden en voor BOVAG-relaties die op de beurs staan gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig, we zien u graag verschijnen om samen het glas te heffen op de eerste beursdag, dus wees welkom!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring