Ontdek wat uw team allemaal kan met de talentontwikkel-pilot van OOMT 

Laatste update 18 oktober 2017 Leestijd: 2 min

Bedrijven die ruimte geven aan talent zijn productiever en beschikken vaak over gemotiveerde medewerkers die bereid zijn een stap extra te zetten. OOMT houdt van oktober tot en met december 2017 een pilot waarin bedrijven kosteloos een unieke mogelijkheid krijgen om op een leuke en inspirerende manier aan de slag te gaan met hun team en het ontdekken van talent.

Bedrijven kunnen kiezen uit drie verschillende werkvormen:  
  1. Workshop magazinecover. Jezelf en elkaar beter leren kennen. Werken aan teambuilding, inzicht in wat je aan elkaar hebt en een persoonlijke magazinecover. 
  2. Roadshow Automotive got Talent! Theater in het bedrijf. Het team levert ideeën voor de scenes die door de acteurs van Act Inc. worden gespeeld. Hilariteit gegarandeerd en inzicht in eigen en elkaars talenten vormen een goede basis om verder op te bouwen.  
  3. Escaperoom. Met het team ontsnappen uit de escaperoom is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. De escaperoom wordt in combinatie met een teamtraining ingezet om meer te leren over communicatie, teamrollen en samenwerking binnen het team. 
OOMT wil met deze pilot ontdekken in hoeverre deze werkvormen een basis bieden voor talentontwikkeling binnen bedrijven. Bedrijven die mee willen doen aan deze kosteloze pilot om zo een stap te maken naar een productiever en gemotiveerder team, kunnen contact opnemen met de projectleider bij OOMT: Karin Ockhuysen (k.ockhuysen@innovam.nl, tel. 06 – 43509319). 

Kijk op de website van OOMT voor meer informatie over de werkvormen, praktische zaken en het stappenplan om deel te nemen aan de pilot. De kosten voor deelname worden vergoed door OOMT. 

Meer informatie

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring