Zijn uw keurmeesters allemaal voldoende bijgeschoold?

Laatste update 21 december 2017 Leestijd: 2 min

In januari en februari organiseert BOVAG nieuwe trainingen voor BOVAG-keurmeesters, waarmee ze in een dag hun kennis helemaal kunnen bijspijkeren. Het slagingspercentage ligt op 75 procent.

BOVAG heeft samen met Innovam een nieuwe eendaagse cursus ontwikkeld. Tijdens de training is er ruimte voor interactie en discussie met elkaar en worden de belangrijkste onderwerpen van het vak uitgediept. De dag wordt afgesloten met een examen waarin de basiskennis van de keurmeester wordt getoetst. Het slagingspercentage van de cursisten die de afgelopen maanden deelnamen lag rond de 75 procent.

De aanwezigheid van gediplomeerde keurmeesters in een bedrijf is een lidmaatschapseis van BOVAG. Daarom is het verstandi om uw keurmeesters snel aan te melden voor de training.De training is alleen bedoeld voor gecertificeerde keurmeesters. Nieuwe monteurs kunnen de driedaagse opleiding Specialist keuring en onderhoud caravan of aanhangwagen volgen. 

Lees meer over de opleiding Specialist keuring en onderhoud caravan of aanhangwagen

Heroriëntatie wordt bevoegdheidsverlenging

De bevoegdheidsverlenging bestaat uit een theorietraining en een examen op één dag. De kosten bedragen per monteur € 275,- exclusief btw voor de training en € 120,- exclusief btw voor het examen. 

Informatie en aanmelden bevoegdheidsverlening caravan en camper

Informatie en aanmelden bevoegdheidsverlening aanhangwagen

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring