WinterWasWeken: doe mee en misschien wint uw klant een auto

Laatste update 07 november 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG pakt de WinterWasWeken komende editie net zo groots en professioneel aan als vorig jaar, doet u ook mee? BOVAG tuigt een landelijke promotiecampagne op en klanten kunnen mooie prijzen winnen. Elke betalende klant ontvangt bij een was- of poetsbeurt een kanskaart. Wanneer zij deze op de speciale actiesite registreren, maken ze kans op mooie prijzen waaronder een auto. Iedere klant wordt sowieso beloond met een kleine prijs, met het altijd-prijs-component.

Aan deelname is wel een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. Daar tegenover staat wel dat u mee doet aan een landelijke actie waarvoor BOVAG de communicatie voor een groot gedeelte verzorgd. Onder andere door radiospotjes op Radio 538, Radio 2 en lokale zenders en natuurlijk wordt er ook een online campagne op touw gezet. Ook ontvangt u na afloop van de actie de data van uw klanten. Vanzelfsprekend wordt deze data alleen aan u verstrekt. Een fantastische manier om uw CRM-systeem te vullen.

Enthousiast? 

Meld u dan snel aan (uiterlijk woensdag 15 november) via de onderstaande button. Hier vindt u ook meer informatie over de WinterWasWeken. N.B. Wacht niet te lang met aanmelden, want alleen dan kunnen wij garanderen dat u vroegtijdig de promotiemiddelen in huis heeft.

Wanneer?

De WinterWasWeken-actie gaat op 1 januari 2018 van start en duurt tot 31 januari 2018. Indien de actie genoeg deelnemers heeft zorgt BOVAG ervoor dat de deelnemers vroegtijdig de posters en kanskaarten ontvangen.


Meld uw bedrijf direct aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring