Tijd voor winterbanden: adviseer uw klanten

Laatste update 03 november 2017 Leestijd: 2 min

Het kwik daalt in de richting van zeven gaden Celsius. Tijd voor uw klanten om hun zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Daar moeten ze wel bewust van gemaakt worden, bijvoorbeeld door u. Om u daarbij een handje te helpen, staat de campagne Kies de Beste Band vanaf eind oktober in het teken van winterbanden.

Automobilisten worden onder andere via matrixborden boven de snelweg, narrowcastingschermen op tankstations en een online campagne geïnformeerd over de voordelen van winterbanden en zij worden aangespoord om tijdig een afspraak te maken voor hun bandenwissel.

Posters

U kunt uw bedrijf profileren als deskundig adviseur van de beste band. Dit kan door de campagne te ondersteunen. Er zijn speciale promotie-materialen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld posters met uw eigen naam en logo maken. Ga hiervoor naar www.kiesdebesteband.nl/poster. Of u het logo, websitebanners en animaties/afbeeldingen voor Facebook, website en nieuwsbrief downloaden op www.kiesdebesteband.nl/downloads.

Consumenten maken kans op winterbanden

Om de kennis over banden te vergroten, is een speciale quiz ontwikkeld waarbij automobilisten in 1 minuut hun kennis over winterbanden kunnen testen. Verwijs uw klanten naar kiesdebesteband.nl om kans te maken op één van de drie sets winterbanden die worden weggegeven!

Campagne

De campagne Kies de Beste Band is een samenwerking tussen het Rijk, BOVAG, RAI en VACO en heeft tot doel om meer consumenten bewust te laten kiezen voor de Beste Band. De Beste Band herkent u aan het bandenlabel. Hoe beter het bandenlabel, des te veiliger, zuiniger en stiller je rijdt.

Kijk voor meer informatie op kiesdebesteband.nl
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring