Heeft u ‘m al gezien?

Laatste update 03 november 2017 Leestijd: 2 min

De uitnodiging van het BOVAG & KCI Jaarcongres kan elk moment bij u op de deurmat vallen. 27 november wordt hét moment om even uit de waan van de dag te stappen. Want, om ook in de toekomst succesvol te zijn, is het belangrijk te weten wat er speelt en wat er gáát spelen. Wees er daarom bij in de Jaarbeurs in Utrecht!

Het thema van het Jaarcongres is VANDAAG! ONDERNEMEN VOOR MORGEN. Zet vandaag kleine stappen en profiteer daar morgen van. Hoe? Die vraag staat centraal in het congresprogramma en wordt door verschillende sprekers vanuit meerdere perspectieven beantwoord. Ook veranderend klantgedrag en de belangrijkste ontwikkelingen in de kampeerbranche én op het gebied retail komen voorbij in het congresprogramma. Een dag om niet te missen, zodat u morgen weer vol energie, nieuwe ideeën en met interessante contacten aan de slag te gaan.

Meld u vandaag nog aan

Programma in het kort

  • 12:00     Inloop & lunch
  • 13:00     Algemene Ledenvergadering BOVAG & KCI (parallelprogramma) Bestuurswissel, terugblik 2017 & vooruitblik 2018 en bijpraten over BOVAG-activiteiten en nieuwe producten en diensten. Op hetzelfde tijdstip wordt de ledenbijeenkomst van KCI gehouden (parallelprogramma)
  • 15:00     Jaarcongres BOVAG & KCI Het thema VANDAAG! ONDERNEMEN VOOR MORGEN wordt in een interactief en afwisselend programma belicht door verschillende sprekers. Vanuit hun eigen expertise en achtergrond geven zij hun mening over de situatie, trends & ontwikkelingen in de kampeerbranche. Dit programma wordt geregisseerd onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Gert-Jan Jansen.
  • 18:30     Diner
  • 21:00     Einde programma
Klik hier voor het gehele programma >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring