Alles over de nieuwe privacywet weten? Kom naar het Jaarcongres 15 november!

Laatste update 01 november 2017 Leestijd: 2 min

Over twee weken is het zover. Dan vindt het Jaarcongres BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven plaats in de Landgoederij in Bunnik. Wist u dat u vanaf 2018 nog strikter moet omgaan met uw klantdata? Op het Jaarcongres op woensdag 15 november vertelt advocate Silvia Vinken wat mag en wat niet meer. En er zijn meer inspirerende sprekers geboekt die dag …

Zoals toparbiter Björn Kuipers, die uit de doeken zal doen hoe het er op het veld aan toe gaat tijdens WK’s en EK’s. Of Henkjan Smits, voormalig jurylid van talentenjacht Idols. Hij coacht u in een praktische workshop naar uw eigen Business X Factor.

Het programma voor het Jaarcongres ziet er als volgt uit:

  • 12.30 uur Pre-congres: Rogier Kuin (hoofd Public Affairs bij BOVAG) over Toekomstverkenning Mobiliteitsretail 2030: hoe ziet mobiliteit er in 2030 uit?
  • 14.00 uur Opening congres en actualiteiten uit de branche met voorzitter Wim Slagter en branchemanager Marjolein Ruijgrok, onder leiding van dagvoorzitter Gert-Jan Jansen
  • 14.40 uur Henkjan Smits: wat is jouw Business X Factor?
  • 15.20 uur Pauze & Informatiemarkt
  • 16.05 uur Omgaan met verandering door Björn Kuipers
  • 17.05 uur Privacy en data in de verhuurpraktijk. Wat gaat er in 2018 veranderen? Door Silvia Vinken (advocaat)
  • 18.00 uur Dinerbuffet
  • 20.00 uur Einde congres

Bent u erbij?

Het pre-congres is een apart programma voorafgaand aan het jaarcongres. Hier moet u zich apart voor aanmelden via events@bovag.nl o.v.v. pre-congres toekomstverkenning mobiliteit.

De inloop van het Jaarcongres is vanaf 13.00 uur, de aftrap is om 14.00 uur. Meer informatie over het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven vindt u op http://mijn.bovag.nl/verhuurcongres2017.

Klik hier om u direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring