RI&E en arbowet: inloopspreekuur tijdens Week van de RI&E

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Voor bedrijven die personeel in dienst hebben is het opstellen van een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) verplicht. Waar moet u op letten bij het opstellen ervan en welke gevolgen heeft de nieuwe arbowet? RI&E-deskundige Josje Salentijn helpt BOVAG-leden op weg tijdens het inloopspreekuur op 15 juni aanstaande.

Dit spreekuur wordt georganiseerd tijdens de week van de RI&E en is kosteloos voor BOVAG-leden. Leden kunnen vrijblijvend bij Josje Salentijn terecht met hun vragen over het opstellen van een RI&E en voor tips over waar ze op moeten letten. Bijvoorbeeld in het kader van de nieuwe arbowet die per 1 juli 2017 ingaat. Leden kunnen in het BOVAGhuis in Bunnik aanschuiven op donderdag 15 juni tussen 10:00 en 12:00 uur, graag wel even aanmelden via werkgeverszaken@bovag.nl en een laptop meenemen.

De RI&E als onderdeel van zakelijk succes

De week van de RI&E staat verder in het teken van kansen die een RI&E heeft voor het bedrijf. Een gezonde en veilige werkplek heeft invloed op hoe medewerkers hun werk doen. Het draagt bij aan de tevredenheid, productiviteit en de continuïteit van het bedrijf. Meer over de week van de RI&E is te vinden op www.weekvanderie.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring