Nieuwe rijscholencampagne van start in mei

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

‘Kies een BOVAG-rijschool’ is de boodschap van de campagne die BOVAG voor en na de zomervakantie voert om uw rijschool in de schijnwerpers te zetten. Ook u kunt meedoen met deze campagne.

Daarvoor kunt u de promotiematerialen in de vernieuwde toolkit downloaden.
De campagne zet uw rijschool met drie belangrijke speerpunten in de schijnwerpers. Alleen bij BOVAG-leden is namelijk de rijschool gecheckt, zijn de instructeurs gecheckt en is het lesgeld verzekerd. 

Tweedelige campagne

In mei en juni staat het halen van een tweede rijbewijs centraal. Dit wordt gepromoot onder een doelgroep met een leeftijd van boven de 24 jaar. De campagne wordt juist in deze periode gehouden, omdat mensen hun vakantiegeld hebben ontvangen, en dus extra geld hebben om te kunnen besteden aan bijvoorbeeld een motorrijbewijs of camperrijbewijs. 

De campagne in augustus en september is gericht op een jongere doelgroep (tussen 16 en 24). De jongeren hebben in de zomervakantie vaak hard gewerkt en geld gespaard om hun rijbewijs te gaan halen. Ook de ouders zijn een belangrijk onderdeel van de campagne, omdat bij deze jonge doelgroep ouders vaak betrokken zijn bij de keuze voor een rijschool. En ouders vinden de keuze voor een betrouwbare rijschool erg belangrijk. 

Via banners op websites waar je je kunt oriënteren op de keuze voor een rijschool wordt de doelgroep verleid om te kiezen voor een BOVAG-rijschool. Op Facebook wordt de boodschap, dankzij speciale technieken, heel specifiek verspreid onder potentiële klanten. 

BOVAG-brede campagne

De campagne is gekoppeld aan de BOVAG-brede campagne die ook nu loopt. Deze is gericht op de drie ‘beterheden van BOVAG’.
  1. Beter in zekerheid 
  2. Beter in betrouwbaarheid 
  3. Beter in oplossen
Deze beterheden zijn onderdeel van de nieuwe campagne ter promotie van het BOVAG-netwerk met de boodschap ‘Alles voor een betere kilometer’. Lees meer over deze campagne

Download de promotiematerialen

Uiteraard staan de reclamematerialen voor de rijscholencampagne ook aan u ter beschikking. Wij adviseren u om deze zelf online te gebruiken om uw lidmaatschap van BOVAG en daarmee uw betrouwbaarheid extra te onderstrepen. Maak gebruik van deze nieuwe mogelijkheden! U kunt de webbanners, poster en factsheet onderaan deze pagina downloaden. Uiteraard kunt u ook linken naar de webpagina op bovag.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring