BOVAG-netwerk wordt zichtbaar op routekaarten

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op diverse digitale kaarten in bijvoorbeeld navigatiesystemen worden ook BOVAG-bedrijven getoond. BOVAG gaat ervan uit dat het voor leden interessant is om op dit soort kaarten gepromoot te worden. Weggebruikers maken onderweg veel gebruiken van routekaarten.

Consumenten wijzen op het brede netwerk van BOVAG-bedrijven is voor BOVAG vanzelfsprekend. Dat gebeurt met de ledenzoeker en de ledenpagina's op www.bovag.nl, maar dat kan ook op andere manieren. Eén van de mogelijkheden is de locaties van BOVAG-leden met activiteiten voor consumenten zichtbaar maken op digitale kaarten die onderweg worden gebruikt. Om dit te doen is het noodzakelijk dat BOVAG adresgegevens van leden beschikbaar stelt aan partijen die deze kaarten maken. Dat gebeurt uiteraard volgens de privacywetgeving. 

Meedoen?

Op de verschillende kaarten waarop het BOVAG-netwerk zichtbaar is worden leden van de BOVAG-afdelingen Fietsbedrijven, Verhuur- en deelautobedrijven, Autowas- en Poetsbedrijven, Rijscholen, Schadeherstelbedrijven, Autodealers, Onafhankelijke autobedrijven, Gemotoriseerde tweewielers en Truckdealers getoond. Omdat BOVAG ervanuit gaat dat het voor BOVAG-leden interessant is om op dit soort kaarten vermeld te worden geeft BOVAG standaard de adresgegevens door. Wilt u dat uw BOVAG-bedrijf niet zichtbaar is op deze kaarten, dan is het mogelijk om af te melden via leden.bovag.nl/netwerkpromotie. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring