Eerste schadeseminar BOVAG toont dilemma's in branche

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

'Complex of cosmetisch, een duivels dilemma' was het centrale thema van het eerste BOVAG Schadeseminar. Het evenement, woensdag 8 maart in het BOVAGhuis, trok meer dan 250 deelnemers en was een groot succes.

Cosmetisch en complex schadeherstel, tariefdifferentiatie, specialiseren of niet specialiseren. Deze drie onderwerpen stonden centraal tijdens het allereerste BOVAG Schadeseminar. Het initiatief van BOVAG Schadeherstelbedrijven trok bezoekers uit alle delen van de branche, van schadeherstellers en verzekeringsmaatschappijen tot importeurs, dealergroepen en autobedrijven.
Tijdens de drukbezochte bijeenkomst in het auditorium gaven Frank van Donk (Schadegarant), Cees Klaassen (ASN), Remco Ruiter (Acoat Selected) en consultant Robert Klinkert hun visie op de actuele marktontwikkelingen. Aris van Werven (Broekhuis Groep) vertelde hoe Broekhuis omgaat met het veranderende werkaanbod en de opkomst van merkgebonden schadeherstel. Tijdens het seminar werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen en ook op de aansluitende borrel werd er over het onderwerp nog flink doorgepraat.

Passende aanzet

Voorzitter Toine Beljaars van BOVAG-afdeling Schadeherstelbedrijven kijkt terug op een geslaagde middag. “De branche zit middenin een ingrijpend transformatieproces. Daardoor ontstaat onduidelijkheid. Het is belangrijk dat opdrachtgevers en schadeherstellers met elkaar in gesprek blijven. Met ons eerste schadeseminar hebben we daar een passende aanzet voor gedaan.

Meer over het schadeseminar van BOVAG leest u in de BOVAGkrant die eind maart op uw mat valt.

  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring