Meedenken over de nieuwe cao Tank en Was? Meld u aan voor de focusgroep

Laatste update 24 juli 2017 Leestijd: 2 min

Bent u ondernemer in de tankstation- of autowasbranche, lid van BOVAG en vindt u het interessant om mee te denken over de inzet van de nieuwe cao Tank en Was? Meld u dan aan voor één van de tien plekken in de focusgroep Tank en Was en werk zo mee aan het mandaat voor de onderhandelingen.

Op 31 december 2017 loopt de cao voor de Tankstations en Wasbedrijven af en in het najaar starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Om goed voorbereid de onderhandelingen met de vakbonden aan te gaan hebben wij uw input nodig. Daarom wil BOVAG een aantal leden bijeen brengen in een focusgroep die hierover met BOVAG van gedachten wisselt. 

Focusgroep Tank en Was

De focusgroep Tank en Was heeft als taak mee te denken over het te formuleren onderhandelingsmandaat. De focusgroep adviseert daarna de afdelingsbesturen van BOVAG Tankstations en Autowasbedrijven en het Verenigingsbestuur over het door BOVAG te voeren sociale beleid op het terrein van collectieve arbeidsvoorwaarden. De focusgroep fungeert zowel voor, tijdens als na de onderhandelingen als klankbordgroep. De uiteindelijke inzet voor de cao-onderhandelingen wordt vastgesteld door de afdelingsbesturen van Tankstations en Autowasbedrijven en het Verenigingsbestuur.

Frequentie en samenstelling

De focusgroep Tank en Was kom zo vaak bijeen als nodig is om de taak goed uit te kunnen voeren. In de regel zal dit twee keer per jaar zijn, in de periode rondom de cao-onderhandelingen vaker.

In de focusgroep is plek voor tien leden. Het liefst gelijk verdeeld over de afdelingen Tankstations en Autowasbedrijven.

Meedoen

Heeft u belangstelling om onderdeel te worden van de focusgroep Tank en Was? Stuur dan een e-mail naar werkgeverszaken@bovag.nl. Aanmelden kan tot 28 juni aanstaande. De eerste vergaderingen zullen in juli en augustus plaatsvinden. In september starten de onderhandelingen met de vakbonden. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring