Dealeradvies wordt BOVAG Bedrijfsadvies

Laatste update 04 augustus 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG Dealeradvies breidt zijn dienstverlening uit naar de andere branches die zijn aangesloten bij BOVAG. De naam verandert daarom in BOVAG Bedrijfsadvies en er zijn nieuwe gespecialiseerde adviseurs aangetrokken. Wat hetzelfde blijft is de betrokkenheid en kwaliteit van de hulp die de adviseurs aan leden geven.

Wie stoeit met beslissingen rond strategie, investeringen, overnames, nieuwbouw, verkopen of reorganiseren kan vanaf nu terecht bij BOVAG Bedrijfsadvies. In deze nieuwe BOVAG-dienst helpen ondernemers met een brede praktijkervaring in de mobiliteitsbranche elkaar. BOVAG Bedrijfsadvies biedt leden een klankbord dat hen echt begrijpt. Of het nu gaat om een ochtend sparren over strategie, coaching bij ondernemersvraagstukken, interim management of financieel advies; de BOVAG-bedrijfsadviseurs geven advies op maat, gestoeld op hun persoonlijk ervaringen uit hun eigen praktijk als ondernemer.

Adviseurs voor iedere branche

Voor iedere branche die door BOVAG wordt vertegenwoordigd, zijn er gespecialiseerde adviseurs aangetrokken. Dit zijn mensen die naast concrete praktijkervaring een brede helikopterview hebben over de mobiliteitsbranche. Zij weten hoe importeurs, fabrikanten en banken denken. Ze kennen de soms moeilijke relatie tussen werkgever en werknemer. Zij zijn door de wol geverfd en hebben uitgebreide ervaring met advies aan ondernemers die met uiteenlopende uitdagingen te maken hebben.

Lage kosten

BOVAG Bedrijfsadvies wil laagdrempelig zijn. Daarom zijn er geen kosten aan een kennismakingsgesprek verbonden. Adviseur en ondernemer kijken samen naar de advies- of coachingsvorm en spreken samen een tarief af. En daarbij geldt altijd dat de BOVAG Bedrijfsadviseur gericht is op resultaat en niet op het schrijven van uren. 

Wat vindt u hiervan? Laat het weten via de poll




Meer weten over BOVAG Bedrijfsadvies? Kijk dan op www.bovagbedrijfsadvies.nl
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring