Bent u beveiligd tegen internetinbraak?

Laatste update 24 juli 2017 Leestijd: 2 min

Cybercrime is een onderschat probleem. Veel ondernemers zijn onvoldoende gewapend. Daardoor loopt het bedrijfsleven zo’n miljard euro schade per jaar op. Daar moet verandering in komen. BOVAG doet daarom met de Haagse Hogeschool onderzoek naar hoe de mobiliteitsbranche ervoor staat.

Zodat aan de hand van de resultaten gerichte informatie en ondersteuning geboden kan worden, om u weerbaarder te maken tegen deze criminelen. Vult u de vragenlijst ook in? Uw input is van groot belang! 

Gratis scan

Als u deelneemt aan het onderzoek, krijgt u na afloop de link naar de Cyber Risico Scan. Deze geeft inzicht in hoe kwetsbaar u bent op het gebied van cybercrime. De scan is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW en heeft een marktwaarde van 300 euro, maar u kunt er nu tijdelijk gratis gebruik van maken.  

Vul de vragenlijst in

U heeft de link naar de vragenlijst op 9 juni in uw mailbox ontvangen. Vul de vragenlijst zelf in laat dit doen door de IT-verantwoordelijke binnen uw bedrijf. Het is mogelijk om tussendoor de vragenlijst af te sluiten en op een later moment voort te zetten. Uw bijdrage wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

P.S. Meer weten over het onderzoek? Dat leest u in dit nieuwsbericht op het ledenportaal. 
 

Hoe denkt u over cybercrime? Laat het weten via de poll

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring