BOVAG ‘matcht’ Defensietalent aan truckdealers

Laatste update 02 augustus 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft op ‘Defensie Talenten’, een banenmarkt voor medewerkers van Defensie, een aantal potentiële nieuwe medewerkers voor truckdealers gevonden. Het bezoek van BOVAG aan deze markt past binnen het plan om defensiemedewerkers een tweede carrière in de truckbranche te geven.

“Ik was positief verrast over het potentieel aan nieuw personeel voor de truckdealerbranche dat nu nog bij Defensie zit”, dat zegt Aad Verkade over zijn kennismakingen op de banenmarkt. “Er is veel enthousiasme en liefde voor de techniek. Zo is er bijvoorbeeld een Chinook-monteur die graag buiten de branche wil werken, maar nog wel heel graag met ingewikkelde technische diagnoses en oplossingen bezig wil zijn. Hij zoekt dat in de truckbranche, en laten wij nou behoefte hebben aan zulk soort mensen.”

Van technici tot logistieke managers

Het aanbod aan personeel op Defensie Talenten loopt uiteen van jonge technische medewerkers van midden twintig tot logistiek sterke managers van midden veertig. Ze zijn allemaal minimaal zes jaar bij Defensie in dienst geweest en zoeken nu om uiteenlopende redenen nieuwe uitdagingen. Verkade: “Ik geloof echt dat wij als BOVAG een match kunnen maken tussen uitstromend Defensiepersoneel en truckdealers die behoefte hebben aan ervaren technici. En een nieuw arbeidscontract is snel gesloten, de meeste medewerkers kunnen tussen nu en een half jaar aan de slag.”
 
Branchemanager Aad Verkade gaat met de cv’s van deze medewerkers naar bedrijven in de regio om te kijken of er een match te maken valt. Heeft u ook interesse, stuur dan een mail naar aadverkade@bovag.nl of truckdealers@bovag.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring