Topscheids Björn Kuipers is uitsmijter programma jaarcongres

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Benieuwd welke scheidsrechtervaardigheden Björn Kuipers toepast in zijn ondernemerschap? Meld u dan aan voor het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven op maandag 6 februari!

Hij is veruit de bekendste internationale voetbalscheidsrechter van Nederland. Maar wat veel mensen niet weten is dat hij ook eigenaar is van een succesvolle Jumbosupermarkt. Ogenschijnlijk twee totaal verschillende werelden, maar Kuipers ziet duidelijke parallellen. Kuipers’ lijfspreuk: “Ik behandel mijn klanten op dezelfde manier als Lionel Messi: duidelijk en met respect.”  Blind vertrouwen Scheidsrechter zijn is een verantwoordelijke baan. Beslissingen betekenen soms het verschil tussen een WK-titel of niet. Daarom weet Björn Kuipers als geen ander hoe belangrijk het is om een goed team om je heen te hebben. Hij vertrouwt zijn grensrechters blind. Tijdens het jaarcongres laat hij unieke geluidsfragmenten horen van gesprekken met zijn team. Daaruit blijk maar weer hoe belangrijk vertouwen is in ieder succesvol team. 

Wilt u weten hoe Björn Kuipers het voortouw neemt? Kom dan naar het jaarcongres van BOVAG fietsbedrijven op 6 februari in de Prodentfabriek in Amersfoort. 

> Lees meer en meld u aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring