‘De Autovakmannen’ gaat in première en u kunt erbij zijn

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Hoe gaan gepassioneerde autovakmensen om met alle technologische vernieuwing in hun vak? Dat is te zien in de documentaire ‘De Autovakmannen’ die op 9 februari in première gaat. BOVAG heeft tien vrijkaarten voor deze feestelijke bijeenkomst in het CineMec in Ede. Stuur ons een bericht en win!

Documentairemaakster Gwen Jansen heeft het afgelopen jaar diverse autovakmensen gevolgd bij hun dagelijkse struggle om alle veranderingen in de autobranche bij te houden. Onder andere BOVAG-leden Francois Driessen van Driessen Autogroep, Henk Voskuilen van Autobedrijf Voskuilen en Melanie van Rossen van Carrec Technocenter spelen een rol in de film. Maar ook de bezigheden van minister Melanie Schultz Van Haegen in de autobranche zijn in de documentaire vastgelegd. 

Onbezongen helden

Jansen staat erom bekend dat ze in haar documentaires het liefste mensen centraal zet die met een enorme passie ergens voor gaan. Het zijn ook vaak mensen waar velen nauwelijks of helemaal geen goed beeld van hebben. Jansen: “Onbezongen helden noem ik ze. Zo zie ik de autovakmannen en -vrouwen ook die in de duizenden garagebedrijven in ons land actief zijn. Ze staan in de schaduw maar zorgen er wel voor dat we met elkaar elke dag weer veilig op weg kunnen. Ze hebben het nu echter allesbehalve makkelijk door alle technologische ontwikkelingen. Ik vond het hoog tijd om dat te laten zien.”

Première en speciale OOMT-voorstellingen

Wilt u bij de première van de ‘De Autovakmannen’ op 9 februari aanwezig zijn? Stuur dan een mail aan redactie@bovag.nl onder vermelding van ‘De Autovakmannen’. De eerste tien inzenders worden beloond. Vanaf 10 februari draait de documentaire in diverse bioscopen in Nederland. Voor autovakmensen zijn er vijf gratis te bezoeken filmvoorstellingen. Dit is mogelijk gemaakt door Stichting OOMT. Aanmelden daarvoor kan via www.oomt.nl/autovakmannen

Bekijk hier de trailer.

JJ_pstr_DeAutovakmannen-O_nov16_A4fc-RGB-KLEIN.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring