Bestel extra gratis MOTORbeurs-kaartjes voor geslaagde leerlingen

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG en de MOTORbeurs hebben een cadeautje voor iedereen die zijn motorrijbewijs haalt tussen 1 november 2016 en 23 februari 2017. Zij krijgen op 23 februari gratis entree voor de leukste motorbeurs van Nederland. U heeft via de post al een set actieflyers ontvangen. Wilt u er nog meer ontvangen? Dan kunt u deze eenvoudig opvragen bij BOVAG.

Voor motorliefhebbers is de MOTORbeurs een van de hoogtepunten in het jaar. Je vindt er alles voor de motorrijder: van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Maar ook zijn er motoraccessoires zoals helmen, kleding en heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen te vinden. Altijd handig als je net je motorrijbewijs hebt gehaald!

Actieflyers opvragen
Rijscholen mogen actieflyers uitdelen aan leerlingen die tussen 1 november 2016 en 23 februari 2017 slagen voor hun motorrijbewijs. Op vertoon van de actieflyer en het (A-)rijbewijs krijgen de pas geslaagde motorrijders op donderdag 23 februari gratis toegang tot de MOTORbeurs. De actieflyers heeft u begin november per post ontvangen. Wilt u nog meer leerlingen blij maken met een gratis kaartje? Vraag dan extra flyers op via rijscholen@bovag.nl. Wees er wel snel bij, want op = op!

De MOTORbeurs vindt plaats van 23 tot en met 26 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie over de beurs staat op www.motorbeursutrecht.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring