100 euro korting voor snelle inschrijvers Dag van het Automotive Vastgoed

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Vastgoedjournaal en Automotive Management organiseren samen de eerste Dag van het Automotive Vastgoed. Deze dag over de toekomst van vastgoed en leegstand in de automotive sector wordt op 14 februari gehouden in het BOVAGhuis in Bunnik. BOVAG-leden die zich uiterlijk 31 januari inschrijven, profiteren van 100 euro korting op de toegangsprijs.

Op het event spreken onder andere Eric Berkhof (dga Van Mossel), Willem Willemse (BMW Nederland), Christopher Mertlitz (senior vice-president van W.P. Carey, dat vorig jaar een deel van het Stern-vastgoed kocht) en Aad Verkade (projectteam vastgoed bij BOVAG). 
 
Thema
Het centrale thema van de dag is ‘bricks in future retail’. In een wereld die snel digitaliseert lijkt de rol van de showroom snel af te nemen. Autokopers komen er gemiddeld alleen nog om een deal te sluiten. Toch is er ook in het toekomstige retaillandschap nog plaats voor het autobedrijf, betoogt Willem Willems, die bij BMW Nederland verantwoordelijk is voor de implementatie van Future Retail. Ook W.P. Carey, dat vorig jaar een van de grootste Nederlandse automotive vastgoedtransacties sloot, ziet eveneens volop kansen voor de retailer. Op de eerste Dag van het Automotive Vastgoed zal senior vice-president Christopher Mertlitz hun visie uiteenzetten.

Leegstand
Naast de toekomst van retail is er ook aandacht voor de huidige problematiek. Zo is er nog steeds veel leegstand in de autobranche en lijkt die leegstand eerder toe dan af te nemen. Verschillende specialisten delen hun ideeën over alternatieve aanwending, praten de bezoekers bij over de wettelijke mogelijkheden en de omgang met de (lokale) politiek en leegstandsbeheer.

BOVAG-sessie
Aad Verkade vertelt tijdens een van de parallelsessies over vastgoedprojecten van leden, waar BOVAG de afgelopen jaren bij heeft geholpen. Hij legt uit welke rol kan BOVAG daar als branchevereniging bij kan spelen. Op basis van BOVAG-onderzoek laat Verkade ontwikkelingen voor de autobranche zien, hij laat cases zien en geeft advies hoe je aan de slag kunt gaat met een eigen vastgoedplan.  

Meer informatie over het evenement >>

Early bird-actie
De Dag van het Automotive Vastgoed vindt plaats op 14 februari tussen 13.00 en 18.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. De dag is alleen toegankelijk voor Automotive- én BOVAG-leden. BOVAG-leden die zich voor 20 januari inschrijven krijgen 100 euro korting op de reguliere toegangsprijs van 269 euro. Leden die ook nog eens Automotive-abonnee zijn, krijgen in totaal zelfs 170 euro korting en betalen maar 99 euro. Om gebruik te maken van de BOVAG-korting, vult u bij het aanmelden de kortingscode ‘Bovagkorting’ in. De kortingsactie duurt tot en met 31 januari, dus wees er snel bij! 

Klik hier om u direct aan te melden >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring