Winnaars bandenquiz met nieuwe winterbanden veilig op weg

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De landelijke campagnequiz van Kies de Beste Band zit erop en de winnaars zijn bekend! Mark Bereklauw uit Spaubeek ontvangt vanuit BOVAG een prachtige set winterbanden. Hij heeft zijn set spiksplinternieuwe banden ontvangen en ze zijn inmiddels gemonteerd door Autofirst Haleco uit Nuth.

Ook Leroy Sahetapy uit Emmen en Diana Geertsma uit Sprang Capelle mogen zich één van de drie gelukkige winnaars noemen uit de duizenden quizdeelnemers. Ook deze winnaars ontvingen na gedegen advies van een bandenspecialist in de buurt een set winterbanden die past bij hun auto. De banden dragen allemaal uiteraard het beste bandenlabel. De drie bandensets worden gesponsord door BOVAG, RAI Vereniging en VACO.
 
Renault-Terwolde.jpg
Leroy Sahetapy uit Emmen neemt banden van Renault dealer Terwolde in ontvangst
Haleco.jpg
Mark Bereklauw uit Spaubeek neemt banden van Haleco uit Nuth in ontvangst 
 

Meer grip op de weg

De campagne van Kies de Beste band was de afgelopen periode gericht op winterbanden. Als de temperatuur onder de 7°C zakt, is het namelijk verstandiger om op winterbanden te rijden. Rubber wordt bij lagere temperaturen harder. Hierdoor verliezen zomerbanden grip op het wegdek. Winterbanden zijn gemaakt van zachter rubber en hebben speciale groeven die zorgen voor extra grip. Van de auto hebben alleen de banden contact met de weg. Zij bepalen voor een groot deel de prestaties van uw auto. Door te kiezen voor betere én goed opgepompte banden rijdt u veiliger, zuiniger en stiller. Meer informatie over Kies de Beste Band is te vinden op www.kiesdebesteband.nl.

Kies de Beste Band is een samenwerking tussen: ANWB, Band op Spanning, BOVAG, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Nederlandse Stichting Geluidshinder, NVR, RAI Vereniging, Recybem en VACO.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring