Informatiesessie over Green Deal Zero Emission Stadslogistiek

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Wat houdt de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek in? Wat betekent dit voor u, en hoe kunt u als ondernemer slim op inspelen op de veranderingen? Dat hoort u tijdens de informatiesessie over de toekomst van de stadslogistiek op 22 maart 2017.

De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van BOVAG en RAI Vereniging. De doelgroep is truckdealers, truck- en trailerbedrijven, autodealers die bestelwagens verkopen en andere bedrijven die voertuigen leveren die bedoeld zijn voor de stadslogistiek.

Onderwerpen die op de agenda staan:
  • De visie van grote steden op stadslogistiek 
  • De Green Deal Zero Emission Stadslogistiek: de inhoud van de Green Deal, beschikbare subsidies en consequenties voor truckdealers
  • De CO2-doelstellingen van 2050: wat moet er gebeuren om de doelstellingen te bereiken?
  • De huidige en toekomstige zero emission-voertuigen en brandstoffen
  • Regelgeving en subsidies vanuit de EU 

Sprekers
De onderwerpen worden toegelicht door boeiende sprekers, waaronder Walther Ploos van Amstel (lector City Logistiek HVA), Erik Regterschot (gemeente Amsterdam/stuurgroep Zero Emission Stadslogistiek), Guy Konings (markt manager Stedin) en Gigi van Rhee (directeur Statelligence). 

Aanmelden
De informatiesessie vangt aan om 15.30 uur. Het programma duurt van 16.00 tot 18.00 uur, met de mogelijkheid om na afloop een maaltijd te nuttigen. U kunt zich uiterlijk 15 maart aanmelden via deze link.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring