Presenteer uw bedrijf tijdens de nieuwe profkoers en Dag van de Fiets

Laatste update 05 mei 2017 Leestijd: 1 min

Bent u BOVAG-fietsbedrijf in de regio Rijnmond? Dan kunt u op zaterdag 20 mei deelnemen aan de Dag van de Fiets. Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de nieuwe professionele wielerkoers New Energy Tour.

De wielerkoers is niet alleen nieuw in Nederland, maar ook uniek door het concept rondom de koers. In de tien doorkomstgemeenten wordt 'de Dag van de Fiets' georganiseerd, met allerlei activiteiten voor de hele familie. Daarbij wordt alles rondom tweewielers onder de aandacht wordt gebracht, zoals elektrische fietsen en fietsveiligheid. Als lid van BOVAG in deze regio kunt u uw bedrijf en producten presenteren tijdens de lokale Dag van de Fiets bij u in de gemeente. Er zijn evenementen in Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Albrandswaard, Oude-Tonge, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam.
Wilt u deelnemen?

Neem contact op met Jan de Vos via telefoonnummer (06) 55 33 76 18. Informatie over de New Energy Tour en alle evenementen er omheen kunt u vinden op www.newenergytour.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring