Mercedes Sprinter gestolen bij autobedrijf in Roosendaal

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Bij autodealer Automotions Peugeot in Roosendaal is dinsdag 18 april omstreeks 04.32 uur een bestelwagen gestolen van het parkeerterrein. Het gaat om een witte Mercedes Sprinter L1H1, die gebruikt wordt voor verhuur. De daders zijn met een Security-busje het terrein opgekomen en zijn vervolgens met het busje en de Sprinter weggereden.

Het filiaal van Automotions Peugeot bevindt zich aan Vlierweg 6 in Roosendaal. Op de beelden van een beveiligingscamera is te zien dat de daders met een zwarte bestelwagen met 'Security' op de zijkant het terrein op zijn gereden. Dit is hoogstwaarschijnlijk een Renault Kangoo of Mercedes-Benz Citan geweest. Van de daders is geen signalement bekend. 

Automotions.jpg

Neem contact op

Heeft u de gestolen Mercedes Sprinter gezien? Neem dan contact op met de politie via (0900) 8844 en Jacob Twigt van Automotions Rent via (06) 28 14 47 54.  

Meer informatie

Wilt u ook een gestolen voertuig melden? Of zoekt u tips tegen inbraak? Bekijk het dossier Voertuigdiefstal. Neem bij (pogingen tot) ontvreemding altijd contact op met de politie (0900-8844).

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring