Leden gezocht voor testpanel nieuwe ledenwebsite

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG is continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening en op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor leden. Daarvoor is BOVAG op zoek naar leden die het leuk vinden om mee te doen aan de gebruikerstest van deze nieuwe online omgeving. De test is op dindsdag 9 mei in het BOVAGhuis in Bunnik.

Meedoen aan de test kost ongeveer 30 minuten. Deelnemers krijgen een aantal opdrachten om uit te voeren op de website. Zo ontstaat er een beeld tegen welke problemen gebruikers eventueel aanlopen en kan bekeken worden hoe de website eenvoudiger en gebruiksvriendelijker kan.

De test vindt plaats op dinsdag 9 mei in het BOVAG-huis in Bunnik. Het onderzoek duurt ongeveer 30 minuten. Meedoen kan in de middag maar ook aan het begin van de avond (tot 21:00 uur). Komt u rond etenstijd, dan zorgen wij dat er iets te eten voor u klaarstaat.

Bent u toch al in het BOVAGhuis aanwezig vanwege de bijeenkomst van Denk vooruit. Denk digitaal.? dan houden we daar met het inplannen rekening mee. Als dank voor uw deelname krijgt u een cadeaubon t.w.v. € 50. Eventuele reiskosten worden uiteraard ook vergoed. Onderzoeksbureau Valsplat voert het onderzoek namens BOVAG uit.  

Vindt het u leuk om hieraan mee te doen? Geef u dan op door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Er wordt dan contact opgenomen over de definitieve tijd.

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en interesse. 


Required form 'GebruikerstestMijnBOVAG2017' does not exist.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring