Helpt u mee Red Bull-zeepkisten bouwen?

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG zoekt bedrijven die willen helpen bij de voorbereidingen aan de Red Bull Zeepkistenrace in augustus. Werkplaats, gereedschap en technische kennis in ruil voor een flinke dosis plezier.

Een zeepkist bouwen is pure fun. Met restmateriaal een vernuftige creatie op wielen maken vraagt een flinke dosis technisch inzicht en inventiviteit. Welke monteur of vakman vindt dat nou niet leuk? Als servicepartner van de Red Bull Zeepkistenrace zoekt BOVAG leden die hun werkplaats, gereedschap en technische kennis een paar uurtjes beschikbaar willen stellen aan racedeelnemers die hun zeepkist nog moeten bouwen.

Technische hulp nodig

Aan de Red Bull Zeepkistenrace kunnen zeventig teams meedoen. Zij moeten uiterlijk 31 mei het ontwerp van hun zeepkist aan een selectiecommissie voorleggen. De bouw van hun kist gebeurt in de weken daarna en daarbij kunnen de teams vaak nog wel wat hulp gebruiken van professionals van een BOVAG-bedrijf uit hun eigen regio. Heeft u tijd en ruimte én lijkt het u vooral leuk om een team te ondersteunen, laat dat dan snel weten aan BOVAG en stuur een mail aan thu@bovag.nl.
In ruil voor uw hulp krijgt u uiteraard speciale toegang tot de Zeepkistenrace op 19 augustus op de Cauberg in Valkenburg. Daarnaast zullen de activiteiten in uw bedrijf gevolgd worden door de media van BOVAG.

BOVAG-chicane

Als officieel servicepartner van de Red Bull Zeepkistenrace zal BOVAG op 19 augustus de technische controle voor de start uitvoeren, alle officials zullen het bekende BOVAG-geel dragen én BOVAG adopteert een mooie chicane in het parcours.

Kijk voor meer info op www.redbullzeepkistenrace.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring