BOVAG lanceert merkgarantiebewijs voor schadebedrijven

Laatste update 15 april 2024 Leestijd: 2 min

Naast het algemene BOVAG Garantiebewijs is nu ook een merkspecifiek garantiebewijs beschikbaar inzake schadeherstel.

Sinds  12 april een merkspecifiek garantiebewijs beschikbaar voor de merken VW, VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT, Skoda, en Opel. Leden van BOVAG Schadeherstelbedrijven die een merkerkenning voor één van deze merken hebben, kunnen dus vanaf nu ook het BOVAG Merkgarantiebewijs op schadeherstel uitreiken.

Net als op de algemene versie, staan op het merkspecifieke garantiebewijs de vertrouwde BOVAG Garantievoorwaarden. Maar dan in de uitstraling van het betreffende merk. Uiteraard geldt ook voor dit garantiebewijs: ontstaan er onverhoopt onduidelijkheden tussen een schadebedrijf en zijn klant, dan kunnen de bemiddelaars van BOVAG ingeschakeld worden. Daarmee zijn ondernemer en klant verzekerd van professionele bemiddeling en zorgvuldig advies. En als dat onverhoopt niet tot een oplossing  dan is er altijd nog de Geschillencommissie Schadeherstel.

Afgifte van de merkgarantiebewijzen werkt net als het algemene garantiebewijs: via https://garantie.bovag.nl/garantiebewijs-schade of via de verschillende backofficepakketten die inmiddels ook zijn aangehaakt op het afgifte proces van BOVAG Garantiebewijzen. Op de BOVAG-website vindt u ook benodigde handleidingen, voor zowel de schadehersteller als de merkdealer. 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring