Alle PGA-schadebedrijven in één klap BOVAG-erkend

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland voldoen aan de kwaliteitseisen van BOVAG Schadeherstelbedrijven en hebben als bewijs daarvan het bijbehorende certificaat ontvangen.

De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland mogen zich vanaf heden BOVAG-erkend schadehersteller noemen. Ze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het BOVAG-keurmerk. Dat is getoetst door onafhankelijk schouwingsbedrijf Dekra. De kwaliteitseisen van BOVAG zijn afgestemd met opdrachtgevers. PGA Nederland heeft hiermee de primeur binnen BOVAG Schadeherstel door als eerste dealerholding in Nederland al haar schadebedrijven collectief te certificeren als BOVAG Erkend Schadehersteller.

Toine Beljaars, voorzitter van BOVAG Schadeherstelbedrijven, overhandigde deze week de certificaten “BOVAG Erkend Schadehersteller“ aan René Roggen, COO van PGA Nederland in aanwezigheid van Erik Zomer, manager UAS schadeherstel en Dick van Ekris, directeur Ekris BMW/MINI. De erkende bedrijven zijn: Ekris Veenendaal, UAS Baarn, UAS Eindhoven, UAS Groningen, UAS Utrecht en UAS Pouw Zwolle.
Toine Beljaars: “Ik ben er heel trots op dat de PGA-schadebedrijvenzijn toegetreden tot de BOVAG-familie. Het geeft onze nog jonge afdeling een enorme boost en het is een erkenning van de meerwaarde in de schademarkt van BOVAG.”

René Roggen: “Voor PGA Nederland heeft de afdeling BOVAG Schadeherstebedrijvenl met name veel toegevoegde waarde omdat nu onze belangen door één branchevereniging worden behartigd. We zijn tevens van mening dat een objectieve kwaliteitsnorm noodzakelijk is voor een verdere professionalisering van de schadebranche .”

BOVAG-afdeling Schadeherstelbedrijven telt nu 131 leden. BOVAG verwacht voor het eind van het jaar nog eens 150 leden aan te sluiten.


Op de foto links naar rechts  Dick van Ekris, directeur Ekris BMW/MINI, Toine Beljaars, voorzitter van BOVAG Schadeherstelbedrijven en René Roggen, COO van PGA Nederland.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring