Leer slimme keuzes maken over de inzet van sociale media

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Het BOVAG Ondernemerscafé gaat dit najaar over relatiemarketing en het slim inzetten van sociale media. Wilt u ook kennismaken met de eindeloze online mogelijkheden van nieuwe media als Facebook, Twitter en Instagram? Kom dan ook naar het Ondernemerscafé of schrijf u in voor de workshop van Connect!

De Ondernemerscafés staan dit najaar in het teken van relatiemarketing en dan met name evenementen in combinatie met slimme inzet van social media. Want de lokale braderie, een jubileum of een testdag zijn bij uitstek gelegenheden om de relatie met uw klanten te onderhouden of nieuw leven in te blazen. Maar hoe promoot u nu zo’n evenement en welke rol spelen sociale media hierin? Daarover gaat de nieuwe reeks bijeenkomsten.

We komen in oktober, november en december nog in Alkmaar, Hengelo, Oss, Bunnik, Sneek, Poortugal/Rhoon en Giethoorn. Kijk voor de exacte data en alle informatie op www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe.

Alleen dit jaar nog Connect-workshops met OOMT-subsidie

De komst van diverse nieuwe media en de smartphone maken communiceren met uw klanten gemakkelijker. Tijdens het praktische workshopprogramma van Connect leert u slimme keuzes te maken over het inzetten van media als Facebook, Twitter en Instagram. Het programma is dit jaar nog met OOMT-subsidie te volgen. Schrijft u zich dus dit jaar in, dan profiteert u van de OOMT-subsidie van 550 euro. Vanaf 2017 valt deze bijdrage weg, waardoor de training daarna meer gaat kosten.
 
In oktober starten er nog vier trainingen verspreid over het land.
6 oktober: Nijmegen
10 oktober: Heerenveen
25 oktober: Geldermalsen
26 oktober: Gouda

De trainingen bestaan uit steeds vier workshops en starten om 16:30 uur. Meer informatie staat op www.eenvoudigallesonline.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring