BOVAG-rijscholen krijgen financieringsproduct voor rijlespakketten

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Tijdens het jaarcongres van BOVAG Rijscholen op 12 september presenteert Santander Consumer Finance een financieringsproduct voor lespakketten, exclusief te gebruiken door BOVAG-rijscholen. Momenteel wordt met zowel kleine als grote rijscholen nog proefgedraaid en komend najaar zal het product ‘Drive Smart’ voor alle BOVAG-leden beschikbaar zijn.

Directeur Peter Hessels van Santander licht op 12 september in Soesterberg alle details van Drive Smart toe. De financiering is tot stand gekomen in nauw overleg met BOVAG en haar dochtermaatschappij Bovemij. Alle aangesloten rijscholen kunnen vanaf najaar 2016 de leerling of de ouders aanbieden om een rijlespakket in 24 maandelijkse, gelijke termijnen te betalen. Groot voordeel voor de BOVAG-rijschool is dat deze direct het totaalbedrag van Santander overgeboekt krijgt, terwijl de leerling of ouder de overeenkomst aangaat met Santander. Voor de rijschool is er dus nihil risico. De nieuwe kandidaat krijgt echter meer keuze in betalingsmogelijkheden.

Aanmelden
BOVAG-leden die graag meer informatie willen over de Drive Smart-financiering, kunnen zich aanmelden voor de ochtendsessie van het BOVAG-congres (10.30 tot 12.00 met aansluitend lunch), dat op 12 september tijdens de Lesauto Testdag in Soest wordt georganiseerd. Aanmelden kan online via: www.lesautotestdag.nl/bovag-rijscholen-congres.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring