Laatste kans: 50% korting op training Verminder fysieke belasting

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Zwaar tillen is voor elk lichaam een flinke belasting, hoe doe je dat dan goed. Daarover gaat de complete training-on-the-job waarbij medewerkers wordt geleerd hoe ze het beste kunnen omgaan met fysieke belasting. Tot 20 november 2016 geldt er een subsidie van 50%. Met de winterbandenwisselweken voor de deur is dit dé training voor uw medewerkers!

ARBOmobiel biedt samen met STEP een complete ‘training-on-the-job’ om medewerkers te leren hoe ze het beste kunnen omgaan met de belasting van hun lichaam. Erg belangrijk want het verzuim door bijvoorbeeld rugklachten kan oplopen tot gemiddeld 55 dagen. Dit is slechts één voorbeeld van ziekteverzuim door fysieke overbelasting. Deelnemers krijgen handige tips en adviezen om beter met hun lichaam om te gaan. Deze training is nu extra aantrekkelijk omdat deelnemers tot 20 november gebruik kunnen maken van een subsidie van 50%.
 
Hoe meer deelnemers de training volgen, hoe goedkoper deze per persoon wordt. Tijdelijk is er bovendien 50% subsidie voor elk bedrijf dat afdraagt aan het Sociaal Fonds Motorvoertuigenbedrijf. Als dat het geval is dat hoeft u niets te doen: u ontvangt dan een factuur waarin de 50% subsidie al verwerkt is. Deze 50% geldt overigens alleen voor trainingen die voor 20 november 2016 worden afgerond.
 
Kijk voor meer informatie, de precieze prijzen en aanmelden op de website van ARBOmobiel
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring