Hoe kom ik aan geld?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Financieren wordt steeds lastiger, want banken zijn niet zo scheutig met het geven van een lening. Welke nieuwe vormen van financieren zijn er? En hoe werkt het? Dat is het thema van één van de minicolleges van het BOVAG-brede congres ‘Vooruit!’ op 21 november. Meld u aan!

Ondernemers moeten vooruit, en als ze dat samen kunnen doen gaat het vaak makkelijker en zijn de resultaten beter. Daarom wordt het Vooruit!-congres georganiseerd voor vijf branches: voor ondernemers met een tankstation, wasstraat, verhuurhuurbedrijf, aanhangwagenbedrijf of gemotoriseerd tweewielerbedrijf. Een mooie kans om collega’s van binnen en buiten de branche te ontmoeten én nuttige kennis op te doen over succesvol ondernemen.

Nuttige minicolleges
Naast een branchespecifiek gedeelte kunt u twee praktische minicolleges volgen waarmee u daadwerkelijk vooruit komt met uw bedrijf:

  • Aan de slag met uw klant: alles over de nieuwe klantreis en hoe u daarop in kunt spelen
  • Hoe kom ik aan geld?: alles over nieuwe manieren van financiering
  • De kansen van data: de kansen en bedreigingen van datagebruik
  • Harder praten helpt niet: alles over het overtuigen van bijvoorbeeld uw medewerkers

Uitgebreide informatie over het programma vindt u via deze link.

Aanmelden
Het event vindt plaats op maandag 21 november, vanaf 13.30 uur. De locatie is Fort Voordorp in Groenekan. Deelname is onderdeel van uw lidmaatschap. Klik hier om u direct aan te melden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring