Geld verdienen met de private lease-fiets

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Er valt in de toekomst steeds minder geld te verdienen aan de verkoop van fietsen, blijkt uit het onderzoek ‘Samen vernieuwen’. Daarom hebben BOVAG en Friesland Lease samen een nieuw product ontwikkeld: de BOVAG Leasefiets. Weten welke financiële kansen dit biedt? Kom dan naar de regiobijeenkomsten.

Autoland loopt een paar jaar voor op de fietsbranche en daar maakt de private lease-auto momenteel een explosieve groei door. De private lease-fiets biedt u de kans om aan te haken bij deze nieuwe trend. De consument kan daarbij voor een vast bedrag per maand een elektrische fiets leasen, inclusief onderhoud en reparatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kom dan naar de bijeenkomst bij u in de regio. Daar hoort u wat het product precies inhoudt, hoe het in z’n werk gaat en hoe u ermee kunt starten. 

Meer weten over het onderzoek ‘Samen vernieuwen’? Klik hier >>

Samenwerking met fabrikant
Uit het Relatie Onderzoek Dealer Importeur dit jaar bleek opnieuw dat de samenwerking tussen dealer en fabrikant nog heel wat te wensen overlaat. Tijdens de regiobijeenkomsten worden de resultaten van RODI toegelicht. BOVAG en het dealerplatform laten daarbij zien welke stappen zij zetten om de situatie te verbeteren. Ook u kunt meepraten en beslissen over die koers. Verder hoort u meer over het nieuwste dealeradviesboek, dat nuttige informatie biedt als u in gesprek gaat met de fabrikant.

1.jpgWees erbij!
U heeft nog drie kansen om een regiobijeenkomst bij te wonen dit najaar:
  • 31 oktober: Dordrecht
  • 28 november: Eindhoven
  • 14 december: Bunnik
De avond start om 18.00 uur met soep en broodjes. Het programma start om 19.00 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Kijk voor het gehele programma op http://leden.bovag.nl/regiobijeenkomstenfiets of meld u direct aan via deze link.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring