Eerste BOVAG Garantiebewijs voor schadeherstel uitgereikt

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Het eerste BOVAG Garantiebewijs voor schadeherstel is afgelopen week uitgereikt door Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter van BOVAG, en Bert de Kroon, algemeen directeur van Vallei Auto Groep.

In het najaar zijn een aantal voorlichtingsbijeenkomsten voor leden en potentiële leden van BOVAG Schadeherstelbedrijven waar BOVAG de ontwikkelingen binnen de schadeafdeling toelicht.

BOVAG Schadeherstelbedrijven is een nieuwe afdeling van BOVAG, die 1 januari 2016 werd opgericht en sindsdien gestaag groeit. Inmiddels hebben tientallen bedrijven zich aangemeld als lid. Daar zitten BOVAG-autobedrijven met een schadeafdeling bij en bedrijven die uitsluitend schadeherstel doen. Eind dit jaar verwacht de afdeling de eerste 150 leden te hebben verenigd. Achter de schermen is sinds de oprichting hard gewerkt aan de meerwaarde van het lidmaatschap van BOVAG Schadeherstelbedrijven. Zo is inmiddels is de BOVAG Garantieregeling voor schadeherstelbedrijven een feit. Die bestaat uit drie onderdelen: schadebedrijven van BOVAG kunnen – zonder verdere kosten – sinds vorige week het BOVAG Garantiebewijs voor particuliere schadeklanten uitreiken. Daarnaast kunnen klanten van BOVAG Schadeherstelbedrijven een beroep doen op de BOVAG Bemiddeling, hulp bij klachten zogezegd. En ten slotte is er de faillissementsregeling, die klanten garandeert dat als een BOVAG-schadeherstelbedrijf onverhoopt failliet gaat, de werkzaamheden onder dezelfde condities door een ander BOVAG-schadeherstelbedrijf worden overgenomen.

Bertho Eckhardt (links), en Bert de Kroon (rechts) reiken het eerste garantiebewijs uit aan dhr. R.J ter Kuile (midden).

De komende maanden zullen nog meer diensten gefaseerd worden uitgerold, zoals toegang tot technische informatie en marktinformatie via de e-mail nieuwsbrief. Daarnaast blijft BOVAG in gesprek met Focwa om samenwerking op diverse vlakken te verkennen.

Het eerste garantiebewijs werd uitgereikt aan R.J ter Kuile door het schadeherstelbedrijf van de Vallei Auto Groep. Algemeen directeur Bert de Kroon en bondsvoorzitter Bertho Eckhardt waren bij deze historische gebeurtenis aanwezig.

Informatiebijeenkomst

Voor schadeleden en bedrijven die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap van BOVAG Schadeherstelbedrijven organiseert BOVAG voorafgaand aan de populaire BOVAG Ondernemerscafés in de regio speciale voorlichtingsbijeenkomsten. Potentiële leden worden daar van A tot Z bijgepraat over BOVAG Schadeherstelbedrijven en er is volop ruimte om vragen te stellen. Op leden.bovag.nl/informatiebijeenkomstenschade staat alle informatie over deze bijeenkomsten, inclusief exacte data en locaties. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring