Werken uw medewerkers veilig?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

In dertig minuten weten hoe je veilig en gezond kunt werken. Dat belooft de nieuwe e-learning van Arbomobiel in het online Arbo Startpakket. Voor werknemers, maar zeker ook voor werkgevers en leidinggevenden bij wie de regels misschien een beetje zijn weggezakt.

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden. Zo zijn ze onder meer verplicht om hun medewerkers goed te informeren over veilig en gezond werken. Gelukkig is dat laatste nu een stuk gemakkelijker geworden met de nieuwe en gratis e-learning ‘veilig en gezond werken’. Binnen dertig minuten worden medewerkers, maar ook werkgevers, geïnformeerd over alle belangrijke risico’s van het vak. Met handige filmpjes en praktische vragen raken medewerkers spelenderwijs thuis in het onderwerp. En het kan gewoon achter de computer, thuis of op het werk.

Gebruik je gezonde verstand! Doe nu de e-learning ‘veilig en gezond werken’.

BOVAGkrant special werkgeverschap

Lees meer in BOVAGkrant nummer 10 die deze week bij de leden op de mat valt. Deze editie staat bol van artikelen over goed werkgeverschap. Meer informatie over het Arbo Startpakket staat op pagina 21.  

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring