Tijd voor actie: voer ‘m terug

Laatste update 26 juni 2019 Leestijd: 2 min

De toekomst van met name de snorfiets is onzeker in Nederland, onder andere door de overlast van opgevoerde voertuigen. De komende periode roept BOVAG consumenten weer op om hun opgevoerde brom- of snorfiets weer terug te brengen in de originele staat. Helpt u mee? Gebruik daarvoor de gratis promotiematerialen.

Van opvoeren komen alleen maar ongelukken. En dat niet alleen. De discussie rondom met name opgevoerde snorfietsen, ruimtegebrek op het fietspad en gevaarlijk rijgedrag leiden tot onrust rondom het gebruik van deze voertuigen. Experimenten met het verplaatsen van snorfietsers naar de rijbaan met of zonder helm hebben de revue al gepasseerd. Als dit wordt doorgevoerd, kan dit ten koste gaan van uw business. Het is dus tijd voor actie!

Meer klandizie
BOVAG gaat brom- en snorfietsers via diverse uitingen bewust weer maken van de consequenties en gevaren van te hard rijden. Ze worden daarbij naar u als BOVAG-lid gestuurd voor de oplossing: voer ‘m terug. Dat bezorgt u meer klandizie, maar zo helpt u ook mee om de brom- en snorfiets in Nederland veilig te stellen. Werk niet mee aan het opvoeren van brom- en snorfietsen, wijs uw klanten op de consequenties en gevaren en verkoop hen een bromfiets wanneer ze harder willen rijden dan 25 km/u.

Promotiematerialen
We hebben u hard nodig bij het bewustmaken van brom- en snorfietsers van de gevaren en consequenties! Daarom is er een pakket met communicatiemiddelen ontwikkeld die u daarvoor kunt inzetten. Denk aan een flyer, poster, voorbeeldwebsitetekst en voorbeeldpersbericht.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring