Kwaliteit en diversiteit bij inzendingen Automotive Innovation Award 2017

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

De inzendingen voor de Automotive Innovation Award 2017, dé prijs voor de beste en meest kansrijke Nederlandse innovaties op automotive gebied, zijn binnen. De inzendingen zijn van hoge kwaliteit en zeer divers van karakter.

Zowel gerenommeerde bedrijven, startups als studenten grijpen de Automotive Innovation Award 2017 aan om hun innovatie aan Nederland te tonen.

De organisatie ontving bijna veertig innovaties. De categorieën waarin de innovaties worden onderverdeeld, Technology, Services en Challenging Concepts, zijn alle drie goed vertegenwoordigd onder de inzendingen. Er zitten uitgekristalliseerde innovaties van bekende, vooraanstaande bedrijven bij, maar ook uitdagende ideeën van studenten en interessante concepten van jonge startups. Alle innovaties bewijzen eens te meer dat Nederland overloopt van talent en kennis.
 

Compleet beeld van de inzendingen

De lijst met alle ingezonden innovaties is te zien op www.automotiveinnovationaward.nl. Deze maand worden alle inzenders telefonisch geïnterviewd door de organisatie om een goed, compleet beeld van de innovaties te krijgen. Daarna worden alle inzendingen door de jury verder geanalyseerd. Medio december maakt de jury per categorie de vijf genomineerden bekend. De ontknoping van de Automotive Innovation Award volgt tijdens het feestelijke innovatiediner op 13 februari 2017.
 

Invloedrijke en innovatieve sector

Het doel van de Automotive Innovation Award, een initiatief van  RAI Vereniging, BOVAG, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger, is een van de meest invloedrijke en innovatieve sectoren in Nederland bredere bekendheid te geven en innovatie verder te stimuleren. De prijs wordt in 2017 voor de tweede keer uitgereikt.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring