Informatiebijeenkomst afdeling schadebedrijven: dit willen jullie weten

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Autobedrijven die van de hoed en de rand willen weten over de nieuwe afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven, nodigen wij bij deze uit voor een bezoek aan één van de informatiebijeenkomsten. Deze vinden tot en met december plaats, op diverse locaties verspreid door het hele land. We zetten de belangrijkste vragen voor u op een rij.

1)    Wat is de verhouding tussen BOVAG en Focwa?  

BOVAG en Focwa werken nu al samen op gebied van kwaliteit en garantie en er is overeenstemming over één kwaliteitsnorm. Afdelingsvoorzitter Toine Beljaars vertelde daar over op ‘Autoschademarkt in transitie’, een bijeenkomst van Automotive Insiders.
Lees hier meer over op Autoschadeportaal en op de website van Aftersales Magazine.
 

2)    Als ik lid word van BOVAG Schadeherstelbedrijven, voldoe ik dan, in het geval van gestuurde schade, nog wel aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen?

BOVAG heeft alle grote opdrachtgevers aangeschreven met de vraag of zij BOVAG Schadeherstel erkennen als kwaliteitsnorm naast Eurogarant. De belangrijkste hebben aangegeven het BOVAG-lidmaatschap als kwaliteitsnorm te accepteren.
 

3)    Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap van BOVAG Schadeherstelbedrijven?

Schadeherstel onder de BOVAG-vlag
BOVAG is een oersterk merk dat in de markt wordt geassocieerd met betrouwbaarheid en zekerheid. Het BOVAG-keurmerk en -consumentenmerk helpt autobedrijven en schadeherstellers met hun positie bij zowel verzekeraars als bij klanten.
Garantie en bemiddeling
Onlangs werd het eerste BOVAG Garantiebewijs voor schade uitgereikt. Met dit garantiebewijs, en dus de Garantieregeling (particulier) BOVAG Schadeherstel, zijn uw rechten en plichten én die van uw klant goed vastgelegd. Deze voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. Zijn er onverhoopt geschillen over het schadeherstel? Dan kan de klant een beroep doen op BOVAG-bemiddeling.
Innovatie
Innovatie is essentieel voor schadebedrijven om ook in de toekomst een verantwoord rendement te kunnen blijven verdienen. BOVAG streeft in het belang van leden naar meer ruimte om te investeren én innoveren, zodat professionele schadeherstelbedrijven hun plek in de markt behouden en ook in de toekomst bestaansrecht hebben. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is daarin een belangrijk aspect.
> En meer: lees hier alles over de voordelen van een lidmaatschap

Informatiebijeenkomst

Meer weten? Meld u dan aan voor één van de bijeenkomsten op: 2 november in Hengelo, 8 november in Oss, 15 november in Bunnik, 30 november in Sneek, 7 december in Poortugaal/Rhoon of 13 december in Giethoorn.
> Meer informatie & aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring