99 oplossingen om burn-out te voorkomen tijdens de Week van de werkstress

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Voor de tweede keer wordt hij gehouden: de week van de werkstress. En dat is nodig, want stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één in Nederland. Ga tussen 14 en 17 november mee op zoek naar 99 oplossingen voor werkstress en voorkom burn-outs.

In het kader van de eindejaarsgesprekken en de goede voornemens voor 2017 is werkstress een goed onderwerp om in het bedrijf eens met elkaar te bespreken. Wat doen medewerkers of leidinggevenden om werkstress de kop in te drukken? Samen haalbare planningen maken, oprechte aandacht en betrokkenheid, doen de medewerkers allemaal de klussen waar ze écht blij van worden en lopen ze in de pauze even een rondje buiten. Het is een slechts een greep uit de 56 oplossingen die de Week van de werkstress nu al opleverde.

Naast de website www.duurzameinzetbaarheid.nl, waar veel informatie staat, is er ook de facebookpagina www.checkjewerkstress.nl waarop een flink aantal oplossingen uit de lijst uitgebreid aan bod komen met filmpjes en artikelen. Tot slot is er nog de Whatsapp-service deze week. Meld je aan en ontvang deze week elke dag 3 tips  met oplossingen tegen werkstress.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring